Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Tijdregistratie | Productie

De werkwijze van de afdeling "productie" van een bedrijf is ideaal voor het gebruik van tijdregistratie. In tijdregistratiesoftware kan automatisch een registratie van de uren plaatsvinden voor medewerker, activiteit en project. Het productiepersoneel kan op een snelle manier uren registreren op projecten. Door een duidelijk overzicht wordt de controle van de gegevens een stuk makkelijker en dit zal direct leiden tot minder administratiekosten. Ook zal de voortgang van de projecten beter inzichtelijk worden en zal de budgetcontrole eenvoudiger worden. De onderhanden werk positie kan op deze manier beter gevolgd worden.

Of uw organisatie nu werkt met ordernummers, werknummers, projectnummers of opdrachtnummers, het gaat er om dat uren per medewerker en per activiteit eenvoudig en snel geregistreerd kunnen worden. De geregistreerde uren komen automatisch terug in de opdrachtadministratie waardoor budgetcontrole of nacalculatie vergemakkelijkt wordt. Tevens is de voorbereiding voor de salarisadministratie automatisch verwerkt.

Inzicht biedt vier manieren tijdregistraties voor de productieomgeving
  • Kantoor PC
  • Tablets/ smartphones
  • Barcode scanners
  • Touchscreens

Kantoor PC
Tijdregistratie voor kantoor PC´s is uitgelegd op de pagina tijdregistratie kantoor.
 
Tablets/ smartphones
De nieuwste manier van tijdregistratie is door middel van tablets en smartphones. Deze manier van mobiele tijdregistratie stelt werkplaatsmedewerkers in staat om eenvoudig uren te boeken op verschillende niveaus:
  • Medewerker: Een medewerker selecteert zijn/ haar naam
  • Activiteit: Vervolgens selecteert hij/ zij een activiteit of bewerking
  • Ordernummer*: Hierna wordt een ordernummer en fasenummer geselecteerd *Ordernummer kan ook gezien worden als “werknummerr”, “opdrachtnummer” of “projectnummer”
 
Barcodescanners
Een andere eenvoudige manier van tijdregistratie is door middel van barcodescanners. Barcodescanners worden vaak opgeslagen in een basisstation en elke werknemer heeft zijn eigen scanner en gebruikt deze scanner gedurende de hele werkdag. Bij het verwijderen van de scanner uit het basisstation wordt de aanwezigheid van een werknemer automatisch geregistreerd en door het scannen van een barcode op een projecttekening of voor een bepaald project worden de gewerkte uren automtatisch op de scanner geregistreerd.
 
Wanneer een werknemer klaar is met zijn werkdag en hij plaatst de scanner terug in het basisstation dan zal zijn afwezigheid geregistreerd worden. Alle gewerkte uren zullen gesynchroniseerd worden naar de Inzicht server en op deze manier worden alle uren automatisch gekoppeld aan de specifieke werknemer.
 
Touchscreens
Nog een manier van tijdregistratie is door gebruik te maken van touchscreens. Deze touchscreens zijn gemaakt van speciale (massieve) componenten waardoor ze geschikt zijn voor industriële omgevingen. De touchscreens kunnen direct naast de werkomgeving worden geïnstalleerd, centraal in de productiehal of op elke andere gewenste plaats.
 
De eenvoudige maar inventieve interface stelt medewerkers in staat om snel en bovendien eenvoudig uren te registeren en toe te wijzen aan een bepaald project of activiteit. Gegevensverwerking wordt volledig automatisch gerealiseerd.
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer