Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

'Inzicht ERP is ontwikkeld door mensen uit de praktijk, daardoor heeft het veel praktische functies'

Hieronder vertelt directeur Andry Bonthuis over zijn ervaringen met het Inzicht ERP bedrijfsbeheersysteem.

Ontwikkeld vanuit de praktijk, veel praktische functies
“Voor mijn dagelijkse werkzaamheden maak ik o.a. voor het calculeren gebruik van Inzicht ERP. Bij het aanschaffen van de software, heb ik meerdere pakketten uitvoerig bekeken. Inzicht ERP is in tegenstelling tot de meeste andere pakketten ontwikkeld door een bedrijf waar mensen werken die uit de praktijk komen. Hierdoor zijn er veel praktische functies standaard in het pakket aanwezig, die er voor zorgen dat er nauwkeurig en efficiënt gewerkt kan worden. Er wordt geluisterd naar de klant en als het even kan wordt de feedback op korte termijn in de software verwerkt. Een mooi voorbeeld van een praktische functie is het gelijktijdig kunnen werken met meerdere prijslijsten van meerdere leveranciers (per artikel). Tevens is de “automatische update functie” een voorbeeld van klantgericht denken: hierdoor vervalt het handmatig installeren van software- en prijslijstupdates. Dankzij de calculatiemodule kan ik op de door de klant gewenste manier calculeren."

Inzicht ERP is “open”
Andry Bonthuis vervolgt: "Inzicht ERP gebruik ik ook nog op een hele andere manier. Ik werk namelijk tevens voor een bedrijf dat brandwerende coating op constructies aanbrengt. Dit kan variëren van een spuitmortel die niet in het zicht komt te zitten tot zelfs een coating die in het zicht blijft, waarvan de kleur ook nog gekozen kan worden. Dit specifieke calculatiewerk kan ik toevoegen aan Inzicht ERP en zo blijft alles overzichtelijk en opgeslagen op één plaats en kan ik alles snel terug vinden.

''Inzicht ERP is dé totaaloplossing die ik als totaal-adviesbureau zoek.”


Bedrijfsgegevens
Procal is een jong en dynamisch totaal adviesbureau.
Website: http://www.procal.nl/
 
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer