Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

'Inzicht ERP als ruggengraat voor de firma Benjamin Prefab'

Hieronder vertelt directeur Laurens Groothuis over zijn ervaring met het Inzicht ERP bedrijfsbeheersysteem.
 
Waarom Inzicht ERP & tijdregistratie
"Een aantal jaren geleden hebben we gewerkt met een ander ERP-systeem. Deze software bleek niet te voldoen aan onze wensen en zodoende zijn we gaan kijken welke software wél bij ons zou passen. We hebben kennisgemaakt met Inzicht ERP en de keuze tot aanschaf was snel gemaakt".
 
De volgende kenmerken van de software zijn doorslaggevend geweest:
    - Het is een modulair systeem: je kunt klein beginnen en per module uitbreiden;
    - Veel ervaring en een integratie met Tekla Structures;
    - Mogelijkheid om materiaalbehoefte uit een 3D BIM model in te lezen;
    - Totaalsysteem voor alle technische & financiële processen;
    - Urenregistratie d.m.v. handscanners zorgt voor een nauwkeurige nacalculatie.
 
Ervaring Inzicht ERP & tijdregistratie
"Het implementatietraject is erg voorspoedig verlopen, we konden op een korte termijn van start. Al snel hadden we door dat ingevoerde informatie in het gehele systeem hergebruikt wordt en we dus nooit dubbele informatie invoeren. Tevens kun je in het systeem volgen hoe een project groeit: van offerte naar opdracht en de bijbehorende informatie "schiet" door naar de volgende fase. Alle informatie is terug te vinden in één centraal systeem: het systeem zorgt voor structuur, ik ben soms een beetje een chaoot dus dit vind ik heel prettig".
 
Het registeren van werkzaamheden (tijdregistratie) gebeurde bij de firma Benjamin Prefab B.V.  voorheen middels handgeschreven urenbriefjes, deze manier van registreren is volgens de heer Groothuis foutgevoelig. "Het nieuwe barcode tijdregistratiesysteem van Inzicht ERP registreert de uren en zorgt ervoor dat we nauwkeurig kunnen na-calculeren. Dit systeem scheelt ons enorm veel schrijf- en zoekwerk en het is minder intensief dan de oude manier van werken. Tevens ervaren we de mogelijkheid om uren te registeren op projecten, merken en bewerkingen door middel van een scan als erg prettig. Het schakelen tussen projecten kan met slechts 1 scan."
 
Directeur Laurens Groothuis over zijn toekomstvisie: "In de toekomst hopen we een betrouwbare totaalaanbieder te zijn met een goede doorstroming van opdrachten. Om dit te realiseren zal Inzicht ERP dienen als ruggengraat".
 

 
Bedrijfsgegevens
Benjamin Prefab B.V. is in 2015 opgericht en heeft ca. 40 medewerkers. Bij de firma staat automatisering centraal en men geloofd in de kracht van combineren: combineren van verschillende materialen, combineren van disciplines, en het combineren van partijen. Men specialiseert zich in combineren en hierdoor zijn ze in staat om in de gehele bouwkolom te opereren.
 
Referentieprojecten
Bolderburen - Utrecht
Santrijnhof - Oosterhout
 
Benjamin Prefab B.V.
Ootmarsumseweg 12
7615 PL Harbrinkhoek
Telefoon: 0546-705500
info@benjamin-prefab.nl
http://www.benjamin-prefab.nl
 
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer