Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Projectplanning

In de softwaremodule projectplanning kunnen projecten overzichtelijk en flexibel gepland worden. Projecten, orders, werknummers kunnen snel en eenvoudig ingepland worden. Per activiteit (bewerking) kunnen uren per persoon, machine of afdeling gepland worden. Tevens kunnen uitbestede werkzaamheden ingevoegd worden.

Zowel in de dagplanning als in de weekplanning wordt overzichtelijk weergegeven wanneer welke taken gepland zijn. Ook is optimalisatie van de werkzaamheden op basis van de capaciteit mogelijk.

Voortgang uren 
Om een goed overzicht te houden van de voortgang is het mogelijk om de gewerkte uren te laten zien in de planning. Een melding kan worden ingesteld bij een dreigende overschrijding van de geplande uren.

Mijlpalen
Er kunnen voor elk project mijlpalen worden aangemaakt. Dit kan bijvoorbeeld voor het sturen van tekeningen ter controle of het versturen van (termijn)facturen. Een mijlpaal kan in de agenda van de verantwoordelijke medewerker getoond worden en vanzelfsprekend kan deze agenda gesynchroniseerd worden met mobiele telefoons en tablets.

De geavanceerde functionaliteit van deze module is bijna niet te beschrijven. Vraag gerust om een demonstratie van de module of schermafbeeldingen via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer