Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

ERP software voor projectgestuurde bedrijven

Inzicht ERP is verkrijgbaar als een vooringericht systeem voor projectmatig werkende organisaties. Het uitgangspunt van Inzicht ERP is om alle computerprocessen die binnen deze organisaties plaatsvinden te automatiseren in één geïntegreerd pakket. De ontwikkeling wordt aangestuurd door klanten, waardoor een oplossing is ontstaan met een unieke werkwijze, die eenvoudig en snel aan te leren is.

Behalve dat Inzicht ERP een totaaloplossing biedt voor alle processen (afdelingen) binnen een bedrijf, zijn bundels van gelieerde modules verkrijgbaar. De volgende configuraties zijn beschikbaar:


Enkele specialistische modules zijn ook als stand-alone applicatie te gebruiken:

De modulaire opbouw biedt als groot voordeel dat het niet vereist is meteen het totaalpakket aan te schaffen. Een bedrijf kan uitstekend beginnen met één van onze bundels of losse modules en deze evt. later geleidelijk uitbreiden. De investering kan zo over meerdere jaren verspreid worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer