Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
 Support
Google plus
  Twitter

Inzicht ERP Producten

Inzicht ERP is opgebouwd uit ‘bouwstenen’ (modules). Naast het ERP bedrijfsbeheertotaalsysteem zijn ook losse bundels met specifieke functionaliteit leverbaar. Als u klikt op een van de configuraties aan de linkerzijde van deze pagina vindt u meer info over deze modules.

Beschikbare configuraties / modules:
 • Bedrijfsbeheer ERP (totaalsysteem)
 • Calculatie / kostprijsberekening
 • Inkoop / werkvoorbereiding
 • Planning
 • CRM
 • HRM
 • Offertebeheer
 • Projectbeheer
 
Deze modulaire structuur heeft als grootste voordeel dat u niet verplicht bent om het gehele ERP-systeem in een keer aan te schaffen. Een bedrijf kan prima starten met een van onze bundels of modules en geleidelijk uitbreiden. Op deze manier kan de investering worden verspreid over meerdere jaren en kan het pakket meegroeien met de wensen van het bedrijf.

Technisch en financieel totaalsysteem
Inzicht ERP is een voor projectmatig werkende bedrijven ontwikkelde ERP-totaaloplossing. Het uitgangspunt van Inzicht ERP is om alle processen - zowel financieel als technisch - die binnen het bedrijf plaatsvinden te automatiseren in een geïntegreerd pakket. Het is een client/server-systeem dat ook in de cloud draait. De ontwikkeling wordt aangestuurd door klanten, waardoor een oplossing is ontstaan met een unieke werkwijze, die eenvoudig en snel aan te leren is.

Opdrachtgeoriënteerde opzet
De ERP-software kenmerkt zich door een opdrachtgeoriënteerde opzet, waarmee bedoeld wordt dat de software gemaakt is voor bedrijven die “denken in opdrachten”. Bij deze project-georiënteerde bedrijven kan elk project en elke order anders zijn. De variatie in eindproducten maakt het voor standaard software moeilijk om de processen goed te automatiseren. Er worden eigenlijk elke keer "prototypes" gemaakt en hierdoor is het moeilijk om de eindproducten te optimaliseren. Door de processen te optimaliseren is het mogelijk om zowel de kwaliteit als levertijd van de eindproducten sterk te verbeteren. De efficiency en flexibiliteit van de gehele onderneming kan sterk verbeterd worden door het gebruik van het gespecialiseerde Inzicht ERP bedrijfsbeheersysteem. 

Onderhanden werk positie
Voor bedrijven met lopende projecten is het noodzakelijk om tijdig te kunnen bijsturen. Een goede budgetbewaking is hiervoor essentieel, maar daarnaast is de “onderhanden werk positie” hét sleutelwoord bij de verantwoordelijke mensen binnen een project-georiënteerde organisatie. Naast de actuele OHW-positie per peildatum is de OHW-prognose nog belangrijker en ook hiervoor zijn genoeg tools aanwezig in de software.

ERP-bedrijfsbeheersysteem
Een mooi voorbeeld is de project-georiënteerde werkwijze bij (staal)bouwbedrijven: Hier wordt de (ERP) software gebruikt als totaaloplossing / bedrijfsbeheersysteem voor alle afdelingen: Kostprijscalculatie, Verkoop, Fabricage, Planning, Projectbeheer, Werkvoorbereiding, Inkoop, Planning, Tijdregistratie, Ritregistratie, Personeelsbeheer, Facturatie en Agenda. De complete Productie-, Project-, Uren- en Bedrijfsadministratie wordt dankzij de unieke werkwijze aanzienlijk efficiënter en overzichtelijker.

Flexibele bouwstenen
Dankzij afzonderlijke bouwstenen kan de ERP-software optimaal afgestemd worden op de klanten. Een losse bouwsteen kan als stand-alone pakket functioneren, maar bij een combinatie van modules wordt informatie automatisch hergebruikt. Door deze flexibele modulaire opzet past het systeem zowel bij het MKB als bij grote bedrijven.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer