Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Web-based uren boeken met cross platform tijdregistratiesysteem

Inzicht beschikt met het cross platform tijdregistratiesysteem over de perfecte mogelijkheid om uren bij te houden. Het systeem is zowel geschikt voor PC´s, laptops, smartphones als tablets en werkt platform onafhankelijk. Dit betekent dat zowel de Android gebruiker als de iOS en Windows gebruiker te allen tijde uren kunnen boeken en aan- en afwezigheid kunnen bijhouden.
 
Zowel voor als na werktijd uren boeken
Naast de mogelijkheid om LIVE uren te boeken (aangeven wat men gaat doen) kan dit ook achteraf (aangeven wat men gedaan heeft) op zowel project, fase als merkniveau of bewerking. Inzicht maak het dus mogelijk om zowel vóór werktijd als ná werktijd de gewerkte uren in te voeren in het systeem.
 
Voordelen
Door de web-based functionaliteit en cross platform ondersteuning kan elke vorm van hardware met een web browser gebruikt worden voor tijdregistratie. Onafhankelijk welk besturingssysteem is geïnstalleerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om met begin- en eindtijden te werken zodat ook direct zichtbaar is op welk tijdstip een medewerker gestart is met bepaalde werkzaamheden en wanneer hij daarmee eindigde. Op elk moment van de dag en op elk device kunnen uren geregistreerd worden en op deze manier is er altijd een sluitende urenadministratie.
 
Gespecialiseerde tijdregistratiesystemen
Inzicht biedt gespecialiseerde vormen van tijdregistratie aan. Bekijk onze pagina met specifieke tijdregistratiesystemen voor projectmatig werkende bedrijven.
 
Interesse?
Wilt u meer weten over deze methode(s) van tijdregistratie? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie via telefoonnummer 0546 678 300 of via info@inzicht-erp.nl
X-platform
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer