Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

DMS: Document Management Systeem

Direct inzicht in alle informatie. 
Handig - eigenlijk een MUST - voor elk modern bedrijf: geavanceerde functionaliteit t.a.v. het digitaal archiveren (opslaan) van alle correspondentie, facturen, tekeningen, aantekeningen en emails.

Toename e-mails
Tegenwoordig worden steeds meer zaken zwart-op-wit vastgelegd en mede hierdoor neemt bij elk bedrijf de stroom e-mails toe. Door e-mails centraal te archiveren wordt voorkomen dat emails overbodig doorgestuurd (rondgestuurd?) worden binnen het bedrijf, maar nog veel belangrijker: de e-mails staan niet meer bij meerdere personen in het persoonlijke "Postvak-In", maar worden gedeeld op een centrale plek.

Het is mooi om zaken vast te leggen, maar het is nog veel mooier als deze informatie ook direct tot de beschikking staat van de personen die hiervoor de rechten hebben!

Opvolgactiviteit in agenda
Binnenkomende dokumenten, offerte-aanvragen, e-mails, etc. die niet direct beantwoord hoeven te worden kunnen per user "ingepland" worden door middel van "opvolgacties". Een opvolgactie kan in het DMS gebruikt worden voor het inplannen alle dokumenten, waardoor er per gebruiker een handige to-do-list wordt samengesteld. Het is ideaal dat in de agenda duidelijk staat vermeld wat er gepland is en dat per activiteit de bijbehorende informatie (email, dokument, etc.) direct inzichtelijk is. Vanzelfsprekend synchroniseert de agenda met tablets en smartphones.

Meerdere inkoopfacturen automatisch scannen
Door de unieke werkwijze is het mogelijk om een complete stapel facturen met "1-druk-op-de-knop" te scannen en per stuk automatisch toe te wijzen aan het juiste boekstuknummer en bijbehorende orders / opdrachten.

Koppeling scanners
Het Inzicht ERP "Document Management Systeem" (DMS) is te koppelen aan bijna elke moderne scanner of multifunctional-printer/kopieerapparaat (MFP) met een scan-functie. 

Zoeken en vinden van informatie
Gescande dokumenten kunnen met behulp OCR gescand worden, dus de inhoud wordt direct doorzoekbaar. Ook de inhoud van emails (inclusief de bijlagen) is doorzoekbaar. Het DMS-systeem voorziet  in een uitermate handige zoekfunctie om snel de gewenste  dokumenten terug te vinden. Eigenlijk is het een soort "google-achtige" zoekfunctie die door iedereen eenvoudig te bedienen is en waardoor elke Inzicht ERP-klant continue overzicht heeft van alle relevante informatie binnen het bedrijf. Iedereen kan de dokumentenstroom minimaliseren en veel efficienter werken hierdoor.

Per opdracht opslaan
Alle binnenkomende informatie inclusief e-mails kunnen eenvoudig gesleept worden naar opdrachten, offertes en relaties. Alle uitgaande informatie wordt vanzelfsprekend automatisch op de gewenste plek opgeslagen. Opvolgacties kunnen direct ingepland en toegewezen worden. Alle informatie kan eenvoudig teruggevonden worden.

Pro-actief
Het Document Management Systeem biedt voor het gehele bedrijf optimaal inzicht in alle emails, correspondentie en opvolgacties waardoor pro-actief werken voor iedereen mogelijk wordt.
Document Management Systeem
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer