Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Inkoopfacturen, correspondentie scannen: Overzicht

Ideaal voor elke projectorganisatie voor het snel verwerken en kunnen terugvinden / inzien van belangrijke informatie zoals inkoopfacturen, contracten, etc. 

Om het archiveren van documenten te vereenvoudigen is de functie voor het automatisch opslaan van (papieren) documenten bij het bijbehorende project, relatie of inkoopboeking toegevoegd. Dit maakt het handmatig terugzoeken van documenten in mappen overbodig.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een stapel inkoopfacturen in 1 handeling direct bij de juiste boekstuknummers te archiveren. Uiteraard komen deze bestanden dan ook automatisch bij de opdrachten te staan waarop ze van toepassing zijn. Tevens kunnen gescande documenten ook gekoppeld worden aan de desbetreffende relaties, offertes of projecten.

 

Werking:

Op de multifunctional (kopieer-/print-/faxmachine; zie bovenstaande afbeelding links) wordt op het display ingetoetst wat er moet gebeuren:

1. het scannen van correspondentie

  wordt als bijlage opgeslagen bij Relatie, Project, of Offerteaanvraag

2. het scannen van inkoopfacturen

  wordt als bijlage opgeslagen bij de inkoopfactuur, boekstuknummer

De rest gaat automatisch: alles wordt toegevoegd aan de ConstruSteel database op de juiste plek(ken) en hierdoor is het overal eenvoudig in te zien.

Neem voor meer informatie gerust contact op.
DigiDocFlow
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer