Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Hints & Tips

Informatie m.b.t. het updaten van het ConstruSteel ERP systeem

Service releases
Vanaf versie 9.01 is het voor ons mogelijk om service-updates te doen tussen de (grotere) versie-updates door. Het verschil tussen service-updates en versie-updates is dat service-updates nooit van invloed zijn op de database, maar alleen op de programmatuur. Bij service-updates is het niet nodig dat gebruikers zich afmelden. De versie-updates hebben database-aanpassingen, waardoor de gebruikers zich altijd moeten afmelden. 

Het grote voordeel van deze service-releases is dat het systeem eenvoudiger en vaker ge-update kan worden. Onze Research & Development afdeling ontwikkelt veel nieuwe software en op deze manier kunnen we het nog eenvoudiger uitleveren aan onze klanten. De klant kan dus eenvoudiger meegroeien met het systeem.

Net zoals bij onze reguliere updates vindt u uiteraard ook bij alle service releases een duidelijk release-document.

Heeft u vragen, maar geen tijd om te bellen?
Wanneer u geen tijd heeft om te bellen met onze helpdesk, dan kunt u natuurlijk altijd een mail sturen naar support@construsteel.com Wanneer u dit doet, voegt u dan een screenshot toe met een korte omschrijving van het probleem. Onze helpdeskmedewerkers zullen dan uw mail natuurlijk zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer