Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Klachtenregistratie

Het beheer van de binnenkomende klachten is geïntegreerd in de Inzicht ERP software. Met de software is het mogelijk om alle (klacht)meldingen te beheren en op te volgen. Dit omvat onder andere het registeren van relatie, contactpersoon, klacht, activiteiten en eventuele correspondentie of email. Alles kan worden opgeslagen op order- of contactpersoonniveau. Ook zijn er mogelijkheden aanwezig om overzichten te maken met openstaande / afgehandelde klachten ten behoeve van managementdoeleinden.

Tijdens het invoeren van een klacht kan direct aangegeven worden wie de relatie is, wat de omschrijving is en of er kosten aan verbonden zijn. Tevens kan er een agenda activiteit worden gepland om de klacht op te volgen.
 
Klachten (terecht en onterecht) van klanten, opdrachtgevers en afnemers bevatten ook vaak belangrijke informatie over hun mening. Ook om deze informatie eenvoudig te kunnen verzamelen en analyseren is klachtenregistratie voor elk bedrijf aan te bevelen.
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
 
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer