Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
 Support
Google plus
  Twitter

DMS | Document Management Systeem

Zoals de naam al doet vermoeden is in deze module geavanceerde functionaliteit aanwezig ten aanzien van het archiveren (opslaan) van e-mails (inclusief opvolgactiviteiten), correspondentie en inkoopfacturen.

E-mails kunnen eenvoudig en snel gesleept worden vanuit Outlook en per project, offerte of relatie gearchiveerd worden. Tevens kan er direct een opvolgactie aan gekoppeld worden. Papieren correspondentie of inkoopfacturen kunnen snel gescand en automatisch gearchiveerd worden.

DMS functionaliteiten

 • Direct inzicht in alle informatie
  Handig - eigenlijk een MUST - voor elk modern bedrijf: geavanceerd digitaal archiveren (opslaan) van correspondentie, facturen, tekeningen, aantekeningen en e-mails etc.
 • Toename e-mails
  Tegenwoordig worden steeds meer zaken zwart-op-wit vastgelegd en mede hierdoor neemt bij elk bedrijf de stroom e-mails toe. Door e-mails centraal te archiveren wordt voorkomen dat e-mails overbodig doorgestuurd worden binnen het bedrijf, maar nog veel belangrijker: de e-mails staan niet meer bij meerdere personen in het persoonlijke "Postvak-In", maar worden gedeeld op een centrale plek.
 • Opvolgactiviteit in agenda
  Binnenkomende documenten, offerteaanvragen, e-mails etc. die niet direct beantwoord hoeven te worden kunnen per user 'ingepland' worden door middel van opvolgacties. Een opvolgactie kan in het DMS gebruikt worden voor het inplannen alle documenten waardoor er per gebruiker een handige to-do-list wordt samengesteld. Het is ideaal dat in de agenda duidelijk staat vermeld wat er gepland is en dat per activiteit de bijbehorende informatie direct inzichtelijk is. Vanzelfsprekend synchroniseert de agenda met tablets en smartphones.
 • Meerdere inkoopfacturen automatisch scannen
  Door de unieke werkwijze is het mogelijk om een complete stapel facturen met "1-druk-op-de-knop" te scannen en per stuk automatisch toe te wijzen aan het juiste boekstuknummer en bijbehorende orders / opdrachten.
 • Koppeling scanners
  Het Document Management Systeem (DMS) is te koppelen aan bijna elke moderne scanner of multifunctional-printer / kopieerapparaat (MFP) met een scanfunctie.
 • Informatie zoeken en vinden
  Gescande documenten kunnen met behulp van OCR (Optical Character Recognition) gescand worden dus de inhoud wordt direct doorzoekbaar. Ook inhoud van e-mails (inclusief bijlagen) is doorzoekbaar. Het DMS-systeem voorziet  in een uitermate handige zoekfunctie om snel de gewenste documenten terug te vinden. Eigenlijk is het een soort "Google-achtige" zoekfunctie die door iedereen eenvoudig te bedienen is en waardoor elke klant continu overzicht heeft van alle relevante informatie binnen het bedrijf. 
 • Per opdracht opslaan
  Alle binnenkomende informatie inclusief e-mails kunnen eenvoudig gesleept worden naar opdrachten, offertes en relaties. Alle uitgaande informatie wordt vanzelfsprekend automatisch op de gewenste plek opgeslagen en opvolgacties kunnen direct ingepland en toegewezen worden.
 • Pro-actief
  Het Document Management Systeem biedt voor een totale onderneming optimaal inzicht in alle emails, correspondentie en opvolgacties waardoor pro-actief werken voor iedereen mogelijk wordt.
   
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer