Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Documentbeheer

Veel voorkomende documenten binnen uw organisatie kunnen in Inzicht ERP eenvoudig hergebruikt worden. Offertes, bestelbonnen, opdrachtbevestigingen, checklists etc. kunnen als sjabloon in Inzicht ERP gebruikt worden om automatisch gepersonaliseerde documenten te maken. Door de Microsoft Word en Excel koppeling zijn de documenten plus sjablonen erg toegankelijk voor onze klanten, zowel voor het beheer van de sjablonen als voor het wijzigen van automatisch gegenereerde documenten. De documenten worden als bijlage bij desbetreffende projecten opgeslagen zodat belangrijke correspondentie later eenvoudig gevonden kan worden.

DMS
Optioneel is er een DMS-module (Document Management System) in Inzicht beschikbaar voor het archiveren van e-mails (inclusief opvolgactiviteiten), correspondentie en inkoopfacturen. Tevens is er geavanceerde zoekfunctionaliteit aanwezig om eenvoudig alle documenten en afspraken terug te vinden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer