Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Bedrijfsadministratie

Een goede bedrijfsadministratie is essentieel voor een compleet bedrijfsbeheersysteem. Centrale verwerking van financiële gegevens zorgt voor een overzichtelijke boekhouding en projectadministratie. Het is in Inzicht-ERP mogelijk om alle gegevens eenmalig te verwerken en om relevante informatie vanuit meerdere oogpunten te bekijken.

Terugkoppeling uit bedrijfsadministratie op projectniveau
Zodra in het financiële pakket verwerkt wordt dat een verkoopfactuur betaald is, wordt deze informatie ook in de projectomgeving getoond. Hierdoor kan de projectleiding in één oogopslag zien welke facturen inmiddels door de opdrachtgever (gedeeltelijk) betaald zijn.

Geïntegreerde bedrijfsadministratie of koppeling bestaand pakket
Indien gewenst kan Inzicht ERP een geïntegreerde bedrijfsadministratiemodule leveren. Tevens is het mogelijk met een bestaand pakket te koppelen door middel van de optionele API. Voorbeelden van koppelingen met andere pakketten zijn Exact, Grote Beer, Unit4, King, Mamut, SAP, BAAN, Visma en AccountView.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer