Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Bedrijf

Inzicht ERP Software is een bedrijfsbeheersysteem en ERP-totaaloplossing voor metaal-, aluminium-, gevelbouwbedrijven en voor projectmatig werkende bedrijven. Specifiek voor staalconstructie- en staalbouwbedrijven verwijzen we u graag naar ConstruSteel ERP software. Het is een client/server-systeem . De ontwikkeling wordt aangestuurd door klanten, waardoor een oplossing is ontstaan met een unieke werkwijze, die eenvoudig en snel aan te leren is. Behalve dat Inzicht ERP een totaaloplossing biedt voor alle processen binnen een bedrijf zijn bundels van gelieerde modules verkrijgbaar. Meer informatie hierover vindt u op onze productenpagina.

Opdrachtgeoriënteerde opzet
De ERP-software kenmerkt zich door een opdracht-georiënteerde opzet, waarmee bedoeld wordt dat de software gemaakt is voor bedrijven die “denken in opdrachten”. Bij deze projectgeoriënteerde bedrijven kan elk project en elke order anders zijn. De variatie in eindproducten maakt het voor standaard software moeilijk om de processen goed te automatiseren. Er worden eigenlijk elke keer "prototypes" gemaakt en hierdoor is het moeilijk om de eindproducten te optimaliseren. Door de processen te optimaliseren is het mogelijk om zowel de kwaliteit als levertijd van de eindproducten sterk te verbeteren. De efficiency en flexibiliteit van de gehele onderneming kan sterk verbeterd worden door het gebruik van het gespecialiseerde Inzicht ERP bedrijfsbeheersysteem. 

Onderhanden werk positie
Voor bedrijven met lopende projecten is het noodzakelijk om tijdig te kunnen bijsturen. Een goede budgetbewaking is hiervoor essentieel, maar daarnaast is de “onderhanden werk positie” hét sleutelwoord bij de verantwoordelijke mensen binnen een projectgeoriënteerde organisatie. Naast de actuele OHW-positie per peildatum is de OHW-prognose nog belangrijker en ook hiervoor zijn genoeg tools aanwezig in de software op dit inzichtelijk te maken.

ERP-bedrijfsbeheersysteem
Een mooi voorbeeld is de projectgeoriënteerde werkwijze bij (staal)bouwbedrijven: Hier wordt de (ERP) software gebruikt als totaaloplossing of bedrijfsbeheersysteem voor alle afdelingen zoals calculatie, verkoop, productie, planning, projectbeheer, werkvoorbereiding, inkoop, tijdregistratie, ritregistratie, personeelsbeheer, administratie en agenda. De complete productie en de project-, uren- en bedrijfsadministratie wordt dankzij de unieke werkwijze aanzienlijk efficiënter en overzichtelijker.

Flexibele bouwstenen
Dankzij afzonderlijke bouwstenen kan de ERP-software optimaal afgestemd worden op de klanten. Een losse bouwsteen kan als stand-alone pakket functioneren, maar bij een combinatie van modules wordt informatie automatisch hergebruikt. Door deze flexibele modulaire opzet past het systeem zowel bij het MKB als bij grote bedrijven.

Persoonlijke training, inrichting, inwerktijd
Nieuwe klanten worden persoonlijk begeleid door ervaren consultants die zorgdragen voor een optimale inrichting van het systeem, waarbij de werkwijze van de klant centraal staat. Door de combinatie van flexibele bouwstenen en een persoonlijke inrichting wordt de uiteindelijke inwerktijd per klant tot een minimum beperkt.

Service, helpdesk, updates
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Feedback van klanten wordt gewaardeerd en verwerkt in updates. Helpdeskmedewerkers staan garant voor optimale service, waarbij zowel telefonisch als online support wordt verleend. De grote internationale klantenkring vormt een solide basis voor een stabiele doorontwikkeling van de software.

Ervaring
Inzicht ERP is een van de producten van ConstruSteel BV. Het ook in eigen beheer ontwikkelde ConstruSteel ERP-systeem wordt dankzij een netwerk van agenten, resellers en business partners wereldwijd gedistribueerd. Dankzij jarenlange ervaring is de ERP-software uitgegroeid tot het huidige systeem.

Mission statement:
“Het realiseren van substantiële efficiency- en kwaliteitsverbeteringen bij projectgeoriënteerde bedrijven dankzij innovatieve ERP software.”
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer