Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Agenda

In de agenda kan elke gebruiker eenvoudig zien welke acties gepland zijn. Dit kan varieren van belacties naar aanleiding van een uitgebrachte offerte of het versturen van een offerte naar een potentiële klant. Per project kan belangrijke informatie opgeslagen worden en heeft men de mogelijkheid de agenda zowel persoonlijk (per gebruiker) of als een bedrijfsagenda in te stellen. Vanzelfsprekend is het mogelijk de activiteiten te synchroniseren met Microsoft Outlook zodat men afspraken op bijvoorbeeld een mobiel of tablet kan inzien.

Zoals onze klanten weten is het erg handig om in de agenda de geplande taken per medewerker  op te nemen. Men krijgt zo een overzichtelijke weergave van de dagelijkse werkzaamheden en kunnen bijvoorbeeld eenvoudig terugbelacties ingepland worden. Alles wordt automatisch projectmatig en per relatie opgeslagen waardoor de afspraken snel en eenvoudig terug te vinden zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer