Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
 Support
Google plus
  Twitter

Scannen

Zoekt u dagelijks naar documenten binnen uw organisatie, maar kunt u niet altijd de juiste documenten vinden? Om dit te voorkomen heeft Inzicht het Document Management Systeem (DMS). Met dit systeem kunt u makkelijk (papieren) documenten archiveren bij het betreffende project, relatie of inkoopboeking.
 
Functionaliteiten
 • Meerdere inkoopfacturen automatisch scannen
  Dankzij het DMS-systeem is het mogelijk om een complete stapel facturen in één keer te scannen en automatisch toe te wijzen aan het juiste boekstuknummer en bijbehorende orders of opdrachten.
 • Koppeling met scanners
  Het systeem is te koppelen aan de meeste moderne scanners of multifunctional printers/ kopieerapparaten.
 • Informatie zoeken en vinden
  Gescande documenten kunnen met behulp van OCR (Optical Character Recognition) gescand worden dus de inhoud wordt direct doorzoekbaar. Ook inhoud van e-mails (inclusief bijlagen) is doorzoekbaar. Het DMS-systeem voorziet  in een uitermate handige zoekfunctie om snel de gewenste documenten terug te vinden. Eigenlijk is het een soort "Google-achtige" zoekfunctie die door iedereen eenvoudig te bedienen is en waardoor elke klant continu overzicht heeft van alle relevante informatie binnen het bedrijf. 
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer