Inzicht ERP Software
Taal
Inzicht ERP Software
Offertebeheer Calculatie Projectbeheer Planning HRM CRM Administratie Documentbeheer Tijdregistratie Budget Kalender Dashboard Inkoop Document Management Systeem
Inzicht ERP Software
  Support
Google plus
    Twitter

Project- en urenadministratie in de bouw

Inzicht ERP voorziet in een compleet pakket voor de bouw, dus inclusief project-, uren- en bedrijfsadministratie. Een optimale projectadministratie is essentieel om goed en tijdig te kunnen (bij)sturen. De urenadministratie vormt eigenlijk een onderdeel van de projectadministratie en onze geoptimaliseerde tijdregistratieoplossingen maken het mogelijk om de urenadministratie vlekkeloos te laten verlopen. Er is veel geavanceerde functionaliteit aanwezig voor de productie maar ook zijn er tijdregistratieoplossingen voor op kantoor en onderweg (montage- en reistijd). Inzicht ERP levert software voor de bedrijfsadministratie als geïntegreerd onderdeel van het ERP-bedrijfsbeheersysteem.

Verwerken van facturen en uren
Met de administratiemodule van Inzicht-ERP is het mogelijk om verkoopfacturen aan te maken, inkoopfacturen en uren te verwerken en indien er ook gewerkt wordt met de inkoopmodule, kan in de administratie gezien worden welke bestellingen er gedaan zijn en eventueel al geleverd zijn. Indien bestellingen al zijn geleverd (of gedeeltelijk zijn geleverd) kan ook gecontroleerd worden of zowel de kwaliteit als kwantiteit akkoord is bevonden. Al met al een module waardoor maximaal inzicht ontstaat.

Uren
Met Inzicht-ERP is het mogelijk om de uren adequaat en eenvoudig handmatig of eventueel automatisch te registreren. Per werknemer is te zien hoeveel er gewerkt is aan welke projecten, hoeveel er vrij genomen is en als u de module Personeelsbeheer heeft, kunt u zien hoeveel vrije dagen iemand nog tegoed heeft.

Verkoop- en inkoopfacturen
Men kan automatisch verkoopfacturen (eventueel voorzien van materiaal- en urenspecificaties) aanmaken. Tevens is het mogelijk om de inkoopfacturen per project of fase te boeken, om zodoende het juiste project of de juiste fase te belasten. Ook is het mogelijk gecombineerde verkoopfacturen te maken (meerdere opdrachten combineren).

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten van ons systeem? Vraag gerust schermafbeeldingen op via info@inzicht-erp.nl onder vermelding van de betreffende modules.
Inzicht-ERP - door ConstruSteel
Bezoekadres
Kroezenhoek 1
NL - 7683 PP Den Ham

Postadres
Postbus 21
NL - 7683 ZG Den Ham

T.  +31 546 678 300
F.  +31 546 678 309
E. info@inzicht-erp.nl
® Construsteel 2012 | Sitemap | Disclaimer